e-mail

info@yogamaya.fi

Visit us

Kirkkopuistikko 31 A (pohjakerros), 65100 Vaasa

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 4 joulukuun, 2022
17:30 - 19:15

Location
Yogamaya

Categories


TRE liikkeet käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. Keho tietää kuinka vapautua syvistä lihasjännityksistä tärinän avulla. TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) on helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä.

TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Tämän lisäksi harjoitukset syventävät kehotietoisuutta ja itsetuntemusta. Menetelmän avulla voit saada paremmat yöunet, saada lisää liikkuvuutta, lisätä aineenvaihduntaa ja rentoutua.

Kurssi antaa perustiedot, jonka jälkeen voit jatkaa harjoittelua omatoimisesti tai ohjatusti. Tämä kurssi ei tuota valmiuksia ohjata menetelmää muille.

Kurssi soveltuu kaikille perusterveille henkilöille. TRE:tä ei suositella ilman lääkärin konsultaatiota, mikäli henkilöllä on merkittäviä fyysisiä tai psyykkisiä vaivoja, esim. sydän- ja verisuonisairaudet, kuten korkea verenpaine, rytmihäiriöt, aikaisemmat sydänkohtaukset ja -leikkaukset tai vakava mielenterveyden sairaus. Menetelmän käyttöä ei suositella raskaana oleville.

Kurssin vetäjä: Hanna Mellberg

Varustus: joustava liikkuntaan sopiva vaatetus, tilasta voit lainata joogamattoa ja vilttiä, mutta halutessasi voit ottaa mukaan omat. Kurssille otetaan enintään 9 osallistujaa.

Mikäli tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonolistalle lähettämällä viestiä info@hmyoga.fi, niin ilmoitan Sinulle heti, jos tulee peruutuspaikkoja!

 

Bookings

This event is fully booked.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *