e-mail

info@yogamaya.fi

Visit us

Kirkkopuistikko 31 A (pohjakerros), 65100 Vaasa

Tervetuloa Yogamayan retriitille. Kohtaa kevät, luonto ja itsesi kauniissa Emmes retreatissa Alavetelissä 26-28 toukokuuta. Asut puumajassa, puuhun rakennetussa mökissä (jaettu majoitus) monta metriä maan pinnasta, näköala mökistä on kaunis järvi- ja metsämaisema.

Hintaan 440 EUR sisältyy asuminen, vegetaariset ateriat: aamupala, lounas, illallinen ja iltapala. Retriitin aikana tutustumme eri joogamuotoihin. Saat osallistua viiteen ohjattuun joogatuntiin ja joogahetkien välissä tutustumme syvemmin joogaan ja sen merkitykseen myös maton ulkopuolella.

Olemme yhtä luonnon kanssa ja koko Emmes huokuu luonnon läsnäoloa. Luonto hellii meitä ulkona joogatessamme. Luonnosta myös poimimme ja käytämme luonnon varhaiskasviksia tekemässämme ja tarjoamassamme ruoassa ja yhdessä nauttimissamme juomissa. Sinun on viikonlopun aikana mahdollista lainata kajakki tai polkupyörä. Lauantai illalla lämmitämme ihanan puusaunan ja puhdistaudumme luonnonläheisen suolakuorinnan avulla.

ALUSTAVA OHJELMA

Perjantai 26 toukokuuta
17.30 Tervetuloa – majoittuminen puumajoihin
18.00 Hatha jooga – siirtyminen kesään
19.00 ILLALLINEN
20.00 Tuliseremonia – yrttitee

Lauantai 27 toukokuuta
8.00 Aamujooga: Astanga
9.00 AAMUPALA
10.00 Aikaa luonnossa, lempeä Grounding (maadoittava) yin jooga ulkona
12.30 LOUNAS
Vapaa-aika (lähde tutkimusmatkalle kajakilla, pyörälenkki, kävely, kirjanlukuhetki, istu kivellä veden ääressä – oma aikasi)
16.00 Rauhoitamme ajatuksiamme kevätyrttien teellä ja meditaatiolla
16.30 Iltajooga: Restoratiivinen Yin ja Yoga Nidra
18.30 ILLALLINEN
19.30 Sauna, suolakuorinta
Tuliseremonia – meditaatio – keskustelu siitä mitä tarkoittaa joogan vieminen joogamaton ulkopuolelle

Sunnuntai 28 toukokuuta
8.00 Aamujooga: Integral jooga tai Flow jooga
Closing circle
10.00 AAMUPALA ja raakakakkua
11.30-12 Uloskirjautuminen

Kaikki joogatunnit sopivat kaiken tasoisille joogeille, sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa joogakokemusta voidaksesi osallistua. Puhumme suomea ja ruotsia tai yhdistelemme näitä kieliä. Tutustumme yhdessä joogaan, mitä jooga on ja voi olla – tervetuloa mukaan!

Kysymykset: info@yogamaya.fi

Ilmoittaudu tästä!

Hinta: 440 EUR. Varausmaksu 50 EUR laskutetaan heti ilmoittautumisen jälkeen. Loppuosan 390 EUR voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Toinen erä maksetaan viimeistään kaksi viikkoa ennen retriittiä.

Suositellut julkaisut

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *