e-mail

info@yogamaya.fi

Visit us

Kirkkopuistikko 31 A (pohjakerros), 65100 Vaasa

Tervetuloa täristelemään stressiä pois, suosittu TRE aloituskurssi sunnuntaina 5.2.2023. klo 18:00-19:45. //Kurssi on varattu täyteen. Seuraava kurssi maaliskuussa12.3.2023.

TRE liikkeet käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja ja stressiä. Keho tietää kuinka vapautua syvistä lihasjännityksistä tärinän avulla. TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) on helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä.

TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Tämän lisäksi harjoitukset syventävät kehotietoisuutta ja itsetuntemusta. Menetelmän avulla voit saada helpotusta monenlaisiin vaivoihin – tre lieventää kroonisia kiputiloja, parantaa unen laatua, lisää aineenvaihduntaa ja parantaa immuniteettia.

TRE soveltuu kaikille perusterveille henkilöille. TRE:tä ei suositella ilman lääkärin konsultaatiota, mikäli henkilöllä on merkittäviä fyysisiä tai psyykkisiä vaivoja, esim. sydän- ja verisuonisairaudet, kuten korkea verenpaine, rytmihäiriöt, aikaisemmat sydänkohtaukset ja -leikkaukset, epilepsia tai vakava mielenterveyden sairaus. Menetelmän käyttöä ei suositella raskaana oleville.

På kursen får alla använda sitt eget språk 🙂

Varustus: joustava liikuntaan sopiva vaatetus, halutessasi voit ottaa mukaan oman maton ja viltin.

Kurssin vetäjä: Hanna Mellberg
Kurssin hinta: 25 €
Maksu: kortti, mobilepay, käteinen, e-passi, smartum, eazybreak, edenred
Kurssin kesto: 1 h 45 min
Ilmoittautumiset: yogamaya.fi/hanna-mellberg-hm-yoga#tre-aloituskurssi 

Suositellut julkaisut

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *