e-mail

info@yogamaya.fi

Visit us

Kirkkopuistikko 31 A (pohjakerros), 65100 Vaasa

Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 14 helmikuun, 2023
17:30 - 18:30

Location
Yogamaya

Categories


Harjoitusryhmään voit osallistua, kun olet ensin käynyt TRE-aloituskurssin. Harjoitusryhmässä vaihdamme kokemuksia, seuraamme miten tärinä etenee ja teemme lempeitä interventioita, joilla saadaan tärinä etenemään kehossa.

TRE liikkeet käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. Keho tietää kuinka vapautua syvistä lihasjännityksistä tärinän avulla. TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) on helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä.

TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Tämän lisäksi harjoitukset syventävät kehotietoisuutta ja itsetuntemusta. Menetelmän avulla voit mm. saada paremmat yöunet, lisää liikkuvuutta, lisätä aineenvaihduntaa ja rentoutua.

Varustus: joustava liikkuntaan sopiva vaatetus, tilassa on joogamatto, mutta halutessasi voit ottaa mukaan oman maton ja viltin. Harjoitusryhmän osallistujamäärä on rajoitettu/kerta, joten paikka kannattaa varata ajoissa. Hinta on 10 €.

Ryhmän ohjaaja: TRE® -ohjaajakoulutuksessa oleva Hanna Mellberg
Ilmoittautumiset: www.yogamaya.fi

Mikäli tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonolistalle lähettämällä viestiä info@hmyoga.fi, niin ilmoitan Sinulle heti, jos tulee peruutuspaikkoja!

Bookings

This event is fully booked.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *